Victimă în stare gravă după ce s-a electrocutat în propria gospodărie UPDATE...

Victimă în stare gravă după ce s-a electrocutat în propria gospodărie UPDATE Bărbatul electrocutat a murit

0
DISTRIBUIȚI

Incident grav în această după-amiază, în localitatea hunedoreană Hărău. O persoană s-a electrocutat, conform ISU Huneodara, în timp ce desfășura lucrări în gospodărie.

La fața locului s-a deplasat de urgență echipajul de prim ajutor SMURD Simeria, în sprijin fiind solicitat și elicopterul SMURD de la Caransebeș.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Din păcate, persoana electrocutată a fost declarată decedată, în ciuda eforturilor echipajelor de urgență, care au încercat resuscitarea timp de 79 de minute.

„Un bărbat în vîrstă de 59 de ani, din comuna Hărău, a murit în această după amiază, în urma unui stop cardiorespirator survenit electrocutării.


Bărbatul folosea o coasă electrică (trimmer) pentru a tăia iarba din curtea casei sale. La un moment dat s-a electrocutat, cel mai probabil de la cablul de alimentare al trimmerului și a căzut secerat. Soția a anunțat imediat dispeceratul 112 și, până la sosirea echipajului SMURD din Simeria și ambulanței SAJ a încercat să-i acorde primul ajutor, împreună cu un vecin. Dispeceratul Integrat Hunedoara a solicitat în sprijin elicopterul SMURD de la Caransebeș care a ajuns în 20 de minute, cu un echipaj de prim ajutor, cu medic. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical timp de aproape 80 de minute, bărbatul nu a mai putut fi resuscitat și a fost declarat decedat”, a transmis ISU Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.