Asociația Timișoara 2023 invită amatorii de fotografie la concurs. Cum vă puteți...

Asociația Timișoara 2023 invită amatorii de fotografie la concurs. Cum vă puteți înscrie

0
DISTRIBUIȚI

Cu ocazia anului în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii, pasionații de fotografie sunt invitați să participe la un concurs cu premii.

„Timișoara este un oraș plin de viață, care te încântă cu o multitudine de stări, emoții, momente și experiențe unice. Este dincolo de orice tipar, cu o personalitate și un farmec aparte.


Un mix fascinant de influențe culturale, de la muzică și artă până la gastronomie și arhitectură, fac din Timișoara un oraș în care diversitatea, creativitatea, tradiția și inovarea coexistă într-o armonie perfectă. Pentru a celebra acest oraș minunat, Asociația «Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii» și Facultatea de Arte și Design Timișoara – UVT te provoacă să-ți pui talentul de fotograf la încercare și să surprinzi esența Timișoarei în cel mai autentic mod posibil. Participă la concursul de fotografie «Timișoara Incognito – Liber de stereotipuri». Cele mai bune fotografii vor fi premiate de un juriu de specialiști și vor fi expuse în cadrul unei expoziții speciale, oferindu-ți astfel șansa de a-ți împărtăși talentul cu întreaga comunitate timișoreană”, a transmis Primăria Timișoara.

Fotografiile pot fi trimise până în data de 20 iunie, organizatorii oferă și premii în bani, iar detalii despre participare puteți găsi aici: Concurs de fotografie: Timișoara Incognito – Liber de stereotipuri (timisoara2023.eu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.