Băiat de 15 ani, dat dispărut după ce a plecat de acasă...

Băiat de 15 ani, dat dispărut după ce a plecat de acasă și nu a mai dat niciun semn de două zile

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr în vârstă de 15 ani a fost dat dispărut de mama sa după ce a plecat de acasă, însă de două zile nu a mai revenit și nici nu a răspuns la telefon.

„Astăzi, în jurul orei 18:00, Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că fiul acesteia, Codrea Yanis, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în dimineața zilei de 6 iunie 2023, afirmând că merge la Petroșani, însă nu am mai revenit la domiciliu și nici nu răspunde la telefon.


Semnalmente: 1,53 m. înălțime, greutate 50 kg., ochi verzi, ten deschis, fără semne particulare. La data plecării voluntare, minorul purta un hanorac negru, pantaloni de trening negri, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport și avea asupra sa un rucsac. Polițiștii desfășoară activități în vederea identificării minorului, care a fost dat în urmărire națională”, a transmis IPJ Hunedoara.

Persoanele care dețin informații utile depistării acestuia sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate de unități de Poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.