Bărbat care şi-a executat rivalul interlop în vestul ţării, căutat de Poliţia...

Bărbat care şi-a executat rivalul interlop în vestul ţării, căutat de Poliţia Română de 30 de ani

0
DISTRIBUIȚI

Nicu Brăileanul, criminal care a îngrozit Aradul în urmă cu 30 de ani, e şi acum în libertate. Poliția nu a reușit să-l prindă niciodată, informează Fanatik.ro.

”Condamnat la 25 ani la data de 14.05.1993, susnumitul împreună cu o altă persoană au pătruns în locuința părții vătămate A.S. din mun. Arad pe care l-au ucis prin împușcare, au rănit prin împușcare pe partea vătămată B.A. și a rănit prin aplicarea a trei lovituri de cuțit pe C.C.. Deosebit de periculos. Semnalmente: înalțime 175 cm., corpolență atletică, față ovală, păr șaten cu calviție frontală, sprîncene curbate, gura mijlocie cu buze groase, bărbia bilobată”, se arată pe site-ul Poliţiei.

În urmă cu 30 de ani, Nicu Brăleanu și-a împușcat mortal un rival din lumea interlopă din Arad, în propria casă. Nu a fost singura victimă a lui Brăileanu, fiind împușcate și soția și una dintre angajatele interlopului rival.


Mai mult, după crimă a plecat din casa rivalului cu o sumă mare de bani care era ascunsă într-o piesă de mobilier. Bărbatul originar din Brăila s-a mutat la Arad după 1989 și era considerat deosebit de periculos. A făcut profit din traficul de valută falsă, mai ales că orașul era aproape de graniță. Conform Glasul Aradului, atitudinea lui Nicu i-a deranjat pe interlopii care controlau deja orașul, astfel că de la conflict mocnit la crimă a fost un singur pas.

Antal Sandor, unul dintre liderii lumii interlope arădene din acel moment, a fost victima lui Nicu Brăileanu. Decis să se impună în lumea interlopă, criminalul și-a vizitat rivalul înarmat cu un pistol cumpărat de pe piața neagră. Cu fețele acoperite, Nicu Brălieanu și un complice au intrat peste viitoarele victime. Din motive necunoscute, atacatorul a împușcat-o și pe soția lui Sandor, dar și pe o angajată a acestuia. Mai mult, pe ultima femeie a înjunghiat-o de trei ori în burtă și în picior, cu toate că aceasta era deja rănită de gloanțe. Victimele, rămase în viață l-au recunoscut pe criminal după voce, însă identitatea complicelui său rămâne necunoscută până în prezent. Bărbatul a fost condamnat la 25 de ani de închisoare, în lipsă, și e căutat de aproape de 30 de ani inclusiv pe plan internațional, mai arată sursa citată. Mama acestuia susţine că bărbatul e mort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.