Căţeluşă captivă într-o conductă sub pământ, salvată de pompierii din vestul ţării....

Căţeluşă captivă într-o conductă sub pământ, salvată de pompierii din vestul ţării. Cât a durat intervenţia neobişnuită

0
DISTRIBUIȚI
captură video

Pompierii de la Bretea Română, din judeţul Hunedoara, au avut o misiune de salvare specială. Timp de patru ore aceştia au muncit pentru a salva o căţeluşă blocată într-o conductă sub pământ şi prinsă la mijloc de dărâmături şi reziduuri.

Lătratul patrupedului de abia se mai auzea când pompierii au ajuns la faţ locului. Căţeluşa era captivă într-o conductă de deversare lungă de 60 de metri, care se afla la o adâncime de circa doi metri sub pământ.

„De la paznicul stației de sortare din Măceu, mare iubitor de animale, cel care a anunțat evenimetul la 112, au aflat că Luminița dispăruse de mai bine de o zi.


Oricât au încercat pompierii să ajungă la cățelușă, și pe la un capăt și pe la celălalt al țevii, nu au reușit, căci aceasta rămăsese blocată tocmai la mijloc, printre depuneri de reziduuri”, au spus cei de la ISU Hunedoara.

Salvatorii nu au renunţat şi primarul comunei Bretea Română a trimis în cel mai scurt timp, în ajutor, un buldoexcavator. Au fost săpate două gropi, până când salvatorii au depistat cu exactitate porțiunea în care se blocase patrupedul. „Apoi, colegii noștri au continuat munca cu lopețile, teava a fost secționată cu grijă și într-un final au putut zări cu toții, boticul tremurând al Luminiței. Felicitări, Nicolae, Cornel și Sergiu! Asta înseamnă să faci tot ce îți stă în putință pentru a salva o viață!”, concluzionează cei de la ISU Hunedoara. Momentul fericit de la final a fost surprins AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.