Concert The Case la Timișoara: seară cu armonii pozitive și accente experimentale...

Concert The Case la Timișoara: seară cu armonii pozitive și accente experimentale pentru urechi cunoscătoare

0
DISTRIBUIȚI

Joi seara, în inima orașului Timișoara, în incinta Cazarmei U, publicul a avut parte de o seară cât se poate de „rock“ alături de trupa The Case, care le-a oferit celor prezenți un amalgam de riffuri de chitări zgomotoase și infuzii electro subliniate de synth-uri cât se poate de electrizante.

Formația care începând din 2012 a experimentat mai multe felii din așa numitul curent rock alternativ a avut parte de un public cald, care a savurat din plin armoniile pozitive etalate de băieți pe scenă, iar aromele de grunge și garage rock care se simt în piesele lor au conturat o seară agreabilă.


Fie că a fost vorba de compoziții mai noi sau piese „rodate“ deja în fața publicului, băieții au reușit să transmită o energie debordantă, amestecul de piese „triste“ și „happy“ fiind realizat prin exprimări muzicale adorabile.

Trupa timișoreană are în „bagaj“ atât piese rock pretabile pentru concerte destinate publicului larg cât și și porțiuni experimentale, unde urechile avide de clipe sonore mai puțin lesnicioase sunt răsplătite pe deplin. Se prea poate ca atunci când asculți piesele incluse într-un concert al celor de la The Case să-ți amintești de o serie de grupuri celebre care și-au făcut apariția în scena „indie rock“ internațională. Dincolo de indubitabile posibile asemănări cu „alții“, băieții timișoreni care au lansat la începutul acestui an „Live în camera obscură“ reușesc să ofere prin intermediul pieselor lor o personalitate aparte într-o lume cât se poate de falsă, iar la sfârșitul concertelor lor rămâi cu o acută doză de binedispoziție.

Concertul trupei The Case face parte din showcase-ului inițiat de platforma Muzicon în cadrul evenimentelor desfășurate la Codru Urban Garden (Cazarma U), acțiunea fiind finanțată de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.