Controale în mai multe cartiere din Timişoara. În vizor au fost şi...

Controale în mai multe cartiere din Timişoara. În vizor au fost şi barurile cu păcănele

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Timişoara au acţionat vineri şi sâmbătă în mai multe zone din oraş, inclusiv în Complexul Studenţesc. Peste 400 de persoane au fost legitimate cu această ocazie iar printre obiectivele vizate au fost şi detectarea neregulilor din diversele baruri cu păcănele.

La razie au luat parte polițiști de ordine publică din cadrul secțiilor urbane, polițiști rutieri din cadrul Biroului Rutier și polițiști de investigații criminale.


Polițiștii au acționat în zona Plopi/Kuncz, cartierul Ronaț/Blașcovici, dar și în Complexul Studențesc.

Au fost legitimate 427 de persoane, verificate 34 de societăți comerciale tip bar/cazinou, controlate 346 de autovehicule, efectuate 198 de testări cu aparatul etilotest și zece cu aparatul drugtest.

În urma verificărilor efectuate au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale în valoare de 20.955 lei. Dintre acestea 64 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere și 20 pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/199 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Au fost reținute patru permise de conducere și retrase patru certificate de înmatriculare. De asemenea, a fost constatată o infracțiune, respectiv conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.