Copil de trei ani, atacat de un câine lângă bloc. A fost...

Copil de trei ani, atacat de un câine lângă bloc. A fost dus la spital cu mai multe mușcături

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-589577773">

Un copil în vârstă de trei ani a fost atacat miercuri seara de un câine. Copilul se afla, însoțit de unul dintre părinți, în zona blocului în care locuiește în Lupeni, județul Hunedoara.

Potrivit IPJ Hunedoara, polițiștii din Lupeni au fost sesizați, în jurul orei 21.00, cu privire la faptul că un copil de 3 ani ar fi fost atacat de un câine cu caracteristici morfologice ce pot fi asimilate unei rase periculoase.

Polițiștii susțin că minorul se afla, alături de unul dintre părinți, în zona blocului în care locuiește.

Copilul a suferit mai multe mușcături superficiale în zona piciorului drept și a fost dus la spital, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că animalul ar fi fost scăpat accidental din apartament de tatăl proprietarei.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea măsurilor de prevenire atacului canin, iar continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și luării măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.