Criminalul care a ucis doi bătrâni, urmărit de jandarmii care păzeau Tribunalul...

Criminalul care a ucis doi bătrâni, urmărit de jandarmii care păzeau Tribunalul Timiș. Poliția cere sprijinul cetățenilor (video)

0
DISTRIBUIȚI

Bărbatul care a intrat marți seara în casă peste doi bătrâni și i-a ucis pentru bani este căutat în continuare de polițiști. După comiterea faptei, criminalul a fost surprins de un nepot al victimelor, l-a atacat pe acesta și apoi a luat-o la fugă. Jandarmii care asigurau paza Tribunalului Timiș au pornit în urmărirea sa, însă suspectul a reușit să se facă nevăzut.

Polițiștii au creionat un portret robot al suspectului și cer sprijinul populației pentru a-l găsit, însă îndeamnă la precauție.

„Având în vedere evenimentul nefericit ce a avut loc în Piața Țepeș Vodă din Timișoara, vă informăm că polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, depun toate eforturile în vederea identificării bărbatului bănuit de comiterea infracțiunii de omor calificat și tragerea acestuia la răspunderea penală.


Ancheta este în plină desfășurare, se folosesc toate mijloacele și tehnica din dotare și se cooperează cu polițiștii din județele limitrofe, astfel încât rezultatele să fie pe măsură. Totodată, apelăm și la sprijinul populației, oferindu-vă câteva semnalmente ale bărbatului. Este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 30 – 35 de ani, 1,80m înălțime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, bluză de trening cu glugă gri și un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă (purta un bandaj improvizat). În cazul în care observați vreo persoană cu semnalmentele de mai sus, vă rugăm să apelați Serviciul de urgență 112 și să nu intrați în contact cu aceasta”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.