CSC Peciu Nou, campioana surpriză a Ligii a IV-a Timiş. Cine va...

CSC Peciu Nou, campioana surpriză a Ligii a IV-a Timiş. Cine va fi adversara de la barajul de promovare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSC Peciu Nou / Facebook

CSC Peciu Nou a câştigat Liga a IV-a Timiş cu o rundă înainte de final în urma victoriei obţinute ieri, scor 4-0, pe terenul celor de la Cocoşul Orţişoara. Alb-verzii o vor înfrunta la barajul pentru un loc în Liga 3 pe campioana Hunedoarei, Gloria Geoagiu.

În acest sezon, CSM Lugoj părea marea favorită la câştigarea campionatului, dar sincopele din deplasare, de la Carani (scor 0-3), respectiv Gătaia (0-1) au înclinat balanţa în favoarea echipei din Peciu Nou, care a avut un parcurs fără greşeală în ultimele runde. Cele două au remizat la începutul primăverii, într-un duel strâns, scor 1-1 la Peciu Nou.

În penultima etapă din D-Timiş lupta a fost tranşată în condiţiile în care CSC Peciu Nou avea un avans de patru puncte faţă de CSM Lugoj, locul 2.


Giuricici, Enciu şi Scutaru au înscris în victoria de la Carani, în timp ce lugojenii au câştigat cu 9-0, în van, cu Comloşu Mare. În ultima rundă Peciu Nou va avea joc de vacanţă cu Timişul Şag. Detalii, pe pagina AJF Timiş.

Alb-verzii au produs surpriza prin prisma numelui, dar au un lot cu jucători de mare experienţă, inclusiv la nivelul elitei, prin Cristi Scutaru, sosit aici după despărţirea de Politehnica anul trecut. Silviu Francescu, Angelo Olteanu, Ciprian Ştreangă, Adrian Poparadu sau Marco Enciu, reprezintă alte nume cu C.V. peste nivelul judeţean.

Peciu are astfel şansa să promoveze via baraj în eşalonul terţ, în premieră. În 17/24 iunie vor avea loc duelurile cu Gloria Geoagiu iar prin prisma tradiţiei reprezentanta Timişului pleacă din postura de mare favorită la promovare. Primul duel va fi în deplasare, conform tragerii la sorţi timişenii fiind în Regiunea 4 a împerecherilor stabilite de FRF, evitând iarăşi un duel în zonă împotriva campioanei Aradului. CS Socodor s-a impus în judeţul vecin de la nord, urmând să înfrunte reprezentanta Mehedinţiului – Recolta Dănceu.

„Reușim să devenim, matematic, campioni cu o etapă înainte de încheierea campionatului ! Este o performanță istorică, este prima dată când Peciu Nou devine campioană și joacă baraj de promovare în Liga 3, având în vedere și faptul că ne-am luptat cu orașul Lugoj, prin echipa CSM Lugoj, cu un buget cu mult mai mare decât al nostru, dar, prin muncă și seriozitate, am reușit să învingem! Mulțumim Primăriei Peciu Nou, Consiliului Local Peciu Nou, directorului clubului, șefului secției de fotbal, staff-ului tehnic, jucătorilor, administratorului bazei, suporterilor, tuturor oamenilor implicați.
Este meritul tuturor în egală măsură, inclusiv a celor care au fost cu noi doar în turul de campionat și, din diferite motive, au plecat, toți au contribuit la această performanță istorică pentru comuna noastră!”, au notat cei de la Peciu Nou pe pagina lor de Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.