CSM Lugoj a anunţat noi întăriri. Trei voleibaliste vin pe Timiş din...

CSM Lugoj a anunţat noi întăriri. Trei voleibaliste vin pe Timiş din străinătate

0
DISTRIBUIȚI

CSM Lugoj a continuat să anunţe transferuri de-a lungul acestei săptămâni, inclusiv nume interesante de peste graniţă. Petruţa Gabriela Orlandea, Andra Maria Artin, Olga Skrypak, Alexandra Babaş, Mirta Velionja Grbac și Nevena Vidojevic sunt întăririle prin care clubul de pe Timiş speră să impresioneze în ediţia 2023-24.

Cea mai performantă formaţie din judeţul Timiş în sezonul trecut, când CSM a câştigat Cupa României şi a fost vicecampioană Challenge Cup, vrea să-şi menţină nivelul ridicat.

Olga Skrypak este ultimul transfer anunțat în aceste zile de CSM. Internaționala ucraineancă e coordonator și în ultimul sezon a câștigat titlul și Cupa în Ungaria, cu Vasas Obuda. Măsoară 1,84 metri înălțime, are 27 de ani şi în carieră a mai evoluat pentru echipe din Rusia, Ucraina şi Cehia. „Vine la Lugoj pentru a repeta performanţele din sezonul trecut, atât cele personale cât şi ale echipei”, se arată pe pagina de Facebook a clubului lugojean. 

Mirta (25 ani) e atacant central, jucătoare la naţionala Sloveniei care măsoară 1,85 m şi a evoluat la formaţia ucraineană SC Prometey, care anul trecut a activat în campionatul Cehiei.


În carieră a mai jucat la GEN-I Volley şi Nova KBM Branik, din Slovenia.

Vidojevic (22 ani) a fost primul tranfer extern care a fost anunţat de CSM. Sârboaica are 1,92 înălţime şi vine din Muntenegru, de la ZOK Luka Bar (locul 3). A mai evoluat în carieră la Crvena Zvezda, Radnicki Belgrad şi ZOK Spartak. Va aduce concurenţă pe postul de secund, ocupat şi de Liza Ruban.

Artin (23 ani şi 1,83 m) e atacant secund. „Caracterizată prin determinare şi mai ales răutatea pozitivă de care este necesară în teren, Andra Maria Artin vine cu dorinţa de a face cel mai bun sezon al său şi a se impune ca titular în formaţia noastră”, arată CSM Lugoj. Andra a mai jucat la Dinamo Bucureşti, CSM Alba Blaj, Rapid Bucureşti, CSM Bucureşti şi la două cluburi din Franţa, ASPTT Mulhouse şi CFC Mulhouse.

Babaş (26 de ani, 1,80 m) a jucat de-a lungul anilor în elită la CSU Medicina Tg. Mureş, CSM Sibiu şi CSO Voluntari. E o soluţie potrivită pentru postul de coordonator.

Orlandea (24 de ani şi 1,86 m înalţime), centru, revine în Banat după ce a jucat la Agroland Timişoara. A mai evoluat la malul mării, la CS Medgidia, şi în ultimele sezoane la CSM Târgovişte, formaţie cu care a reuşit şi cele mai importante performanţe de până acum.

Reamintim că CSM Lugoj le-a mai înregimentat pe tinerele Ioana Mănăilă şi Sandra Nistor Popovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.