Deputat de Timiș, acuzat că a sunat mai mulți colegi în miez...

Deputat de Timiș, acuzat că a sunat mai mulți colegi în miez de noapte și i-a înjurat

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Deputatul AUR Ciprian Titi Stoica a sunat, marți noaptea, mai mulți parlamentari PSD, afirmă Gheorghe Șoldan, deputat PSD: „A început să ne înjure, să ne amenințe, să ne adreseze tot felul de injurii”.

„Aseară (marți seara – n.r.), un coleg al nostru din Parlament, domnul Ciprian Titi Stoica, un coleg de la AUR a sunat mai mulți colegi din grupul PSD, foarte târziu, după ora unu noaptea și a început să ne înjure, să ne amenințe, să ne adreseze tot felul de injurii. La primul apel l-am atenționat că urmează să îl înregistrez, dar a continuat și pentru asta aș vrea să îl somez public, fiindcă un asemenea limbaj și comportament nu este demn de un parlamentar al României și îl somez public să vină la tribuna Parlamentului și să își ceară scuze”, afirmă deputatul PSD Gheorghe Șoldan.

În replică, George Simion a declarat că acest caz va fi analizat în partid.

„Din punctul meu de vedere, la fel cum am dat dovadă de intransigență de fiecare dată când a fost cazul, vom analiza, sancționarea, suspendarea, mergând până la excluderea colegului nostru și sper și dvs să faceți același lucru, pentru că ieri, în Biroul Permanent, i-ați trimis pe niște colegi deputați la Untold, cu votul BP”, a spus Simion.

Președintele AUR a mai spus că, prin votul plenului de marți, deputații AUR pot să vorbească doar 10 secunde, „generând niște frustări care mai devreme sau mai târziu vor refula din păcate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.