Două persoane au ajuns la spital după ce s-au dat peste cap...

Două persoane au ajuns la spital după ce s-au dat peste cap cu mașina, într-o zonă turistică din vestul țării (foto)

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1467022819">

Două persoane au fost transportate astăzi la spital în urma producerii unui accident rutier pe raza stațiunii turistice Obârșia Lotrului din județul Hunedoara.

„În urma unui apel la 112 care anunța faptul că un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, pompierii din cadrul Detașamentului Petroșani s-au deplasat la locul indicat cu o autospecială de stingere cu apă si spumă și o ambulanță SMURD. Totodată, pentru misiune a fost alocat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță județean. Până sosirea echipajelor operative, autoturismul a fost stabilizat de către alți participanți la trafic. Echipele medicale au asistat la fața locului cele două victime, o femeie în vârstă de 51 de ani care a suferit un atac de panică și un bărbat în vârstă de 57 de ani, ulterior acestea fiind transportate la UPU Petroșani pentru investigații de specialitate. Pompierii militari au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, specifice în astfel de cazuri”, a transmis ISU Hunedoara.

Sursa foto: ISU Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.