Două vestice au promovat în Liga 2: CSM Reşiţa şi Corvinul Hunedoara...

Două vestice au promovat în Liga 2: CSM Reşiţa şi Corvinul Hunedoara s-au impus în faza finală a barajelor

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Bogdan Popescu / FC Corvinul 1921 Hunedoara (Facebook)

Corvinul Hunedoara şi CSM Reşiţa vor juca în viitorul sezon al Ligii 2 după ce au câştigat finalele barajelor de promovare din Liga 3. Cărăşenii s-au impus în faţa unei alte grupări din vestul ţării – CSM Deva, scor 3-2 după ce au triumfat cu acelaşi scor şi în prima manşă, din judeţul Hunedoara. De partea cealaltă, „Corbii” nu au avut mari emoţii în faţa Unirii Ungheni, pe care o învinseseră în fiecare întâlnire din acest sezon, inclusiv în prima manşă.


Astăzi a fost 4-1, după ce în tur scorul a fost 2-0 pe terenul mureşenilor.

În faţa a circa zece mii de spectatori pe stadionul „Michael Klein”, care a văzut zile mai bune, hunedorenii nu au mai greşit. Corvinul ratase promovarea în stagiunea trecută, dar s-au revanşat în acest sezon. Pentru conformitate Garutti, A. Bradu, M. Coman şi N. Pîrvulescu au marcat golurile victoriei pentru formaţia pregătită de Alexandru Maxim. Ungheniul a replicat o singură dată, prin experimentatul Astafei, la scorul de 2-0 pentru gazde.

La Reşiţa meciul a fost ceva mai interesant prin prisma scorului. Rosso-nerii, în faţa a peste opt mii de fani, au deschis scorul prin Gakou, dar oaspeţii au egalat în minutul 24, prin Bogdan. Până la pauză balanţa părea să încline serios în favoarea CSM-ului însă, prin reuşitele lui Bărboianu şi A. Negru. Startul reprizei secunde a păstrat însă suspansul în urma reuşitei lui Pencea pentru vizitatori. Dar până la final nu s-a mai marcat şi reşiţenii au sărbătorit şi ei promovarea pe gazon, tot după o nereuşită anul trecut, când au pierdut dramatic disputa cu Dumbrăviţa. Reşiţenii revin în Liga 2 astfel după două sezoane de la retrogradare.

Pe lângă cele două vestice, care se alătură lui CSC Dumbrăviţa în „B”, singura vestică ce era sigură de locul în eşalonul secund înaintea acestei zile, au mai obţinut biletele de Liga 2 în urma barajelor: Ceahlăul Piatra-Neamţ, în detrimentul Forestei Suceava, CSM Alexandria şi CS Tunari. La cea din urmă joacă ex-poliştii Harrison Devenish-Meares şi Valentin Plumbuitu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.