„Ghioroc Summer Fest”, toată vara, pe malul lacului din Podgoria Aradului

„Ghioroc Summer Fest”, toată vara, pe malul lacului din Podgoria Aradului

0
DISTRIBUIȚI

Sezonul estival de pe „litoralul vestului”, supranumele pe care l-a primit plaja de pe malul lacului Ghioroc din podgoria Aradului, s-a deschis de aproape o lună, iar duminică, 18 iunie, de la ora 15:00, începe cea de-a XII-a ediție a festivalului „Ghioroc Summer Fest”, unul din cele mai populare evenimente organizate de Liga Studenților din Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, care promit participanților momnte de neduitat, dorind, în același timp, să promoveze unul din cele mai atractive locuri ale județuluipe timpul verii.

Duminică, indiferent de vreme, vor fi prezenți la Ghioroc Adrian Funk, Mike Kross & DJ Paola Florescu, iar la ora 19:00 va avea loc un concert extraordinar al coralei Armonia.


Printre cele mai importante evenimente ale acestei ediții, care se va desfășura timp de 12 săptămâni, până în 3 septembrie, se numără Noaptea DJ-urilor, cu muzică electro și house, care va avea loc în 15 iulie sau Vibes by the Lake în 19 august. Peste 200 de studenți din întreaga țară sunt așteptați în această vară pe plaja din Ghioroc, pentru a sărbători Ziua Uniunii Studenților din România. Festivalul s-a bucurat de mult succes în anii trecuți prin manifestările culturale, muzicale și sportive organizate, și a contribuit la atragerea unui număr din ce în ce mai mare de turiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.