Ghiroda vrea bani din PNRR pentru înființarea unui centru de zi pentru...

Ghiroda vrea bani din PNRR pentru înființarea unui centru de zi pentru bătrâni

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Ghiroda a participat, ieri, la apelul deschis prin PNRR, propunând un proiect pentru înființarea unui centru de zi pentru persoanele vârstnice.

„Până aseară, colegii din primărie au pregătit dosarul proiectului pentru ca toate documentele să fie depuse corect și în formă completă.


Proiectul «Centru de zi de asistență și recuperare și servicii de îngrijire la domiciliu pentru persoanele vârstnice din comuna Ghiroda, județul Timiș» a fost depus pe componenta C13 – Reforme sociale, Investiția 14. Au fost solicitați 5.620.547,00 RON pentru acest centru, dintr-un buget total de 6.994.927,00 RON, necesar pentru realizarea proiectului. Înființarea unui centru de zi reprezintă o oportunitate pentru îmbunătățirea calității vieții a persoanelor în vârstă și previne instituționalizarea lor. Unitatea se adresează în special persoanelor singure și vulnerabile, cărora le poate ameliora starea psihică. În plus, vor putea beneficia de serviciile de îngrijire la domiciliu persoanele în vârstă cu afecțiuni care le provoacă mobilitate redusă”, a transmis Primăria Ghiroda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.