Hituri de neuitat cu trupa AB/CD din Ungaria: „La unul din concertele...

Hituri de neuitat cu trupa AB/CD din Ungaria: „La unul din concertele noastre o treime din public a fost dat afară“

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1534394413">

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că în lumea muzicală de pretutindeni fenomenul „tribute band“ (formații care cântă hiturile unor trupe celebre) a luat o amploare fantastică, iar concertele susținute de acestea se bucură de un public numeros. Una din trupele din Ungaria care a cântat de multe ori în țara noastră este AB/CD, un tribute – band care interpretează cu mult aplomb piesele celebrilor AC/DC, iar din show-urile lor nu lipsesc o serie de elemente vizuale interesante, inclusiv tunul care simbolizează piesa Hells Bells. La sfârșitul săptămânii trecute, trupa maghiară care anul acesta a împlinit 20 de ani de existență a susținut un concert la Timișoara, În Spatele Casei.

„Ne bucurăm de fiecare dată când suntem invitați să susținem recitaluri în România, unde avem parte de un public care ne primește întotdeauna cu căldură și aplauze prekungite. Anul acesta am împlinit 20 de ani de existență și din formula de început nu am mai rămas decât eu. S-au schimbat mulți oameni, dar cheful de a interpreta piesele AC/DC a rămas același. E greu să alegeme un playlist pentru un concert anume, căci orice piesă de la AC/DC este un hit. De obicei avem un schelet muzical alcătuit din piese ca Hells Bells, Thunderstruck sau Highway to Hell… astea nu lipsesc de la niciun concert… și adăugăm pe parcurs altele. Nu este o diferență deosebită între publicul din Ungaria și cel din România, poate doar faptul că aici lumea se bucură mai tare de recitaluri, cel puțin așa am observat noi. Nouă nu ne place să rivalizăm cu nimeni, nu spunem că noi suntem mai buni ca alte tribute-band-uri. Ne facem treaba, ne place…și asta e tot. Ne bucurăm dacă suntem aplaudați de public. Am avut în cei 20 de ani și concerte cu public restrâns. Cel mai tare a fost când am cântat undeva în fața a trei spectatori. Iar după începerea concertului, unul din aceștia a fost dat afară de organizatori fiindcă era beat… deci… am putea spune că la unul din concertele noastre o treime din public a fost dată afară. Evident, una e să cânți în fața a 500 de oameni și alta în fața a 30. Energia pe care o ai de la un public  numeros este de neprețuit… dar… în viață se mai întâmplă și lucruri mai puțin plăcute. De aceea, noi ne bucurăm de fiecare apariție a noastră în fața publicului și sperăm să mai facem treaba asta încă mulți ani de acum încolo“, ne-a declarat László Kristó, liderul formației maghiare AB/CD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.