Incendiu provocat de explozia unei butelii într-o casă din vestul ţării. Un...

Incendiu provocat de explozia unei butelii într-o casă din vestul ţării. Un bărbat a suferit arsuri

0
DISTRIBUIȚI

Alarmă pentru pompierii din municipiul Arad după ce explozia unei butelii a cauzat un incendiu pe strada Minervei. La faţa locului a fost nevoie şi de intervenţia SMURD, echipajul medical acordând ajutor unui bărbat salvat din interior şi care a suferit mai multe arsuri.


.

Pompierii militari arădeni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul unei încăperi.

Din interiorul casei a fost salvată o victimă, un bărbat care prezintă arsuri la nivelul membrelor superioare, inferioare și la nivelul toracelui. Victima a fost preluată de către echipajul medical SMURD TIM care îi acordă îngrijiri medicale.

De asemenea, pompierii arădeni au acționat și pentru evacuarea unei butelii, eliminând astfel posibilitatea producerii altei explozii. Incendiul a fost localizat și lichidat prompt, în limitele găsite. În aceste momente se acționează pentru îndepărtarea efectelor negative și identificarea posibilelor focare ascunse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.