Intervenție de urgență a pompierilor, după ce o casă a fost cuprinsă...

Intervenție de urgență a pompierilor, după ce o casă a fost cuprinsă de flăcări

0
DISTRIBUIȚI

Incendiu, sâmbătă, la o casă din localitatea hunedoreană Lupeni, la primele ore ale dimineții.

„Pompierii Gărzii de Intervenție Lupeni au intervenit în această dimineață cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, pentru a lichida un incendiu izbucnit la o casă de pe Calea Brăii din municipiu. Când au ajuns la locul solicitării, echipajele operative au constatat faptul că incendiul se manifesta la acoperișul locuinței, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, cu posibilitatea de extindere a flăcărilor la casele învecinate.


Proprietarul s-a autoevacuat la timp, iar pompierii au localizat și au stins incendiul în limitele găsite. Din fericire, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale, fiind înregistrate doar pagube materiale”, a comunicat ISU Hunedoara.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

„Respectați măsurile de siguranță și renunțați la improvizații! Nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii; Nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat; Indiferent că este vorba despre reparaţia unui aparat electrocasnic, de prelungirea traseului unui cablu sau de montarea unei siguranţe, improvizaţiile reprezintă un pas sigur către incendiu: orice eroare de prindere sau de izolaţie poate crea un scurtcircuit sau o descărcare de curent”, a transmis ISU Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.