Mai mulți morți și răniți în urma unor accidente de circulație produse...

Mai mulți morți și răniți în urma unor accidente de circulație produse în prima parte a zile de sâmbătă

0
DISTRIBUIȚI

Patru persoane au rămas încarcerate într-un accident produs sâmbătă în intersecția dintre DJ 106A (Sibiu – Păltiniș) cu DJ 106D (Sibiu – Cisnădioara), în județul Sibiu. Trei dintre victime au murit. Traficul a fost blocat total din cauza accidentului în care au fost implicate două autoturisme.

La fața locului au fost mobilizate o autospecială de descarcerare, două echipaje SMURD (unul cu medic) și o autospecială pentru transport personal și victime multiple. De asemenea, la fața locului sunt și două echipaje SAJ, dintre care unul cu medic.

Primele cercetări arată, confrom Poliției Sibiu, că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu spre Rășinari, la intersecția cu DJ 106D, un bărbat de 63 de ani a virat la stânga fără să dea prioritate, și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un tânăr de 24 de ani.

În urma coliziunii trei persoane au murit, cei doi șoferi și un pasager din primul autoturism, bărbat de 50 de ani, precum și rănirea altor doi pasageri, un adolescent de 15 ani, din prima mașină, și un bărbat de 31 de ani din cel de-al doilea autoturism.

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă la amiază și în comuna prahoveană Fulga.


O femeie a rămas fără un braț, iar un copil este inconștient.

Potrivit informațiilor preliminare furnizate de ISU Prahova, incidentul a implicat trei autoturisme și un total de 11 persoane, din care șase au avut nevoie de medici.

În urma impactului, o femeie a suferit amputația unui braț, iar un copil se află în stare de inconștiență.

Pe lângă forțele de intervenție ale ISU, echipajul elicopterului SMURD a fost și el chemat pentru a sprijini operațiunile de salvare.

Detaliile cu privire la cauza exactă a accidentului și circumstanțele în care s-a produs vor fi stabilite în urma investigațiilor.

Tot sâmbătă, un pasager și-a pierdut viața în timpul călătoriei cu un microbuz de transport călători, în Râmnicu Vâlcea.

Potrivit polițiștilor din Vâlcea, în timp ce un bărbat în vârstă de 61 de ani, la volanul unui microbuz de transport călători în Râmnicu Vâlcea, oprea într-o stație, un pasager în vârstă de 77 de ani din localitatea Scundu s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe culoarul microbuzului, pierzându-și viața.

Un echipaj medical sosit la fața locului a confirmat decesul bărbatului.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru a fi efectuată necropsia.

Șoferul microbuzului a fost supus testului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.