Noi zboruri estivale spre peisaje de vis, de pe Aeroportul Internațional Timișoara

Noi zboruri estivale spre peisaje de vis, de pe Aeroportul Internațional Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Wizz Air a inaugurat astăzi, 15 iunie, o nouă rută de la Timișoara către Zakynthos. Biletele sunt disponibile acum pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 119 RON.

Zakynthos este o destinație cunoscută pentru plajele sale minunate, apele cristaline și viața de noapte vibrantă.


Insula reprezintă o opțiune ideală pentru o evadare în natură, atât pentru vizite scurte, cât și pentru vacanțe lungi, oferind o varietate de activități și atracții pentru preferințele oricărui călător.

Pe lângă zonele de coastă uimitoare, Zakynthos oferă multe alte atracții naturale. Insula este populară pentru peisajele sale remarcabile, inclusiv celebrele Peșteri Albastre. Aceste formațiuni unice sunt accesibile cu barca și încântă cu nuanțe de albastru fascinante, create de interacțiunea luminii soarelui cu reflexia apei. Explorarea peșterilor este o experiență de neuitat și care nu trebuie ratată de pasionații de natură.

Pentru cei care vor să se bucure de o plajă mai retrasă, Zakynthos se mândrește cu numeroase astfel de locuri mai puțin cunoscute – de la țărmurile izolate ale plajei Gerakas, un loc protejat în care își au cuibul broaștele țestoase, până la golful pitoresc Porto Limnionas, înconjurat de stânci și excelent pentru o sesiune de snorkelling.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.