Politehnica Timişoara a mai luat un atacant. A jucat şi la concitadinele...

Politehnica Timişoara a mai luat un atacant. A jucat şi la concitadinele Ripensia şi ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Politehnica Timişoara a mai făcut o achiziţie în compartimentul ofensiv. Localnicul Cristian Pădurariu a semnat pe doi ani după ce în primăvară a evoluat în Liga 3 la Phoenix Buziaş. A mai fost jucătorul Ripensiei şi al lui ACS Poli şi e al patrulea jucător de profil ofensiv adus de alb-violeţi după retrogradare.

Pădurariu (26 ani) e un atacant timişorean crescut la LPS Banatul şi ACS Poli, pentru care a jucat şi în Liga 2. A mai fost jucătorul lui CSM Lugoj, Millenium Giarmata, Carani, CSC Ghiroda, Ripensia, pentru care a jucat de asemenea în „B”, după care a evoluat în Serie D italiană la Carbonia Calcio şi Brusaporto. În prima parte a anului a revenit în ţară, la Buziaş, reuşind să înscrie de cinci ori în 13 apariţii şi mai având totodată patru assisturi pentru echipa pregătită de Cosmin Petruescu.

„Sunt foarte fericit pentru alegere făcută şi voi da totul pentru a ne îndeplini obiectivul.


Va fi un sezon foarte interesant, dar cu ajutorul suporterilor o să fie bine… Începând cu primul meci îi aşteptăm (pe suporteri) alături de noi”, a spus Cristian Pădurariu la momentul semnării contractului.

Are calităţi în jocul aerian (1,94 m înălţime), dar şi o pată în C.V., de pe vremea când era jucătorul lui ACS Poli în 2018 (Liga 2). Jucător tânăr atunci, Pădurariu a recunoscut că a pariat, inclusiv pe meciuri ale propriei echipe, ulterior acesta a vorbit în presa naţională (gsp.ro) despre presiunea pusă asupra sa de fostul conducător Radu Birlică. Pentru că şi-a admis greşeala el nu a primit o pedeapsă foarte dură: comisiile FRF dictând trei luni de suspendare și o amendă.

Politehnica i-a mai adus în această vară pentru atac pe David Popa (Crişul), Andrei Mura şi Andrei Făgărăşanu (ambii Ghiroda). Au mai semnat cu clubul mijlocaşul Iosif Liviu Rotariu (Ezeriş) şi jucătorul de bandă dreapta Robert Curescu (Şimian). Conform „Fotbal vest” portarul Robert Mikloş e aproape de o sosire la Poli sub formă de împrumut de la Dumbrăviţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.