Poliştii din America îşi dau întâlnire în Canada. Concerte Les Tarabostes şi...

Poliştii din America îşi dau întâlnire în Canada. Concerte Les Tarabostes şi Lazy Boys, dar şi alte surprize pentru fanii alb-violeţi

0
DISTRIBUIȚI

Poli Timişoara a picat în „C”. „Şi ce dacă?”, îşi spun suporterii alb-violeţi de peste Atlantic, care rămân şi la greu alături de echipa favorită. Şi în acest an „Poli of America SG”, organizaţia druckerilor din America de Nord, ţine un congres al fanilor timişoreni. Va fi „Poli of America SG 4th Convention”, adică a patra ediţie, una care va avea loc în premieră în Canada (statul Quebec), în weekendul 16-18 iunie.

Primele ediţii ale evenimentului au avut loc pe teritoriul Statelor Unite, respectiv la Chicago, Minneapolis/St.


Paul şi Cleveland. Comitetul de Organizare, condus de inimosul polist Narcis Drăgan, a decis să le facă o surpriză şi prietenilor mai nordici, mai ales că aceştia nu au putut veni din cauza pandemiei la o ediţie precedentă. Printre invitaţii de marcă se numără Ramon Radosav, Joe Gaşpar şi Imre Nogradi.

Suporterii viola din America de Nord vor avea parte de un pachet atractiv, cu un nou concert susținut de „Les Tarabostes” Rock Band & Guests, care va lansa şi câteva piese, dar şi un concert privat „Lazy Boys”, ca „After Party”. Locaţia e Domeniul Roman: 300 Rang Ste Philomène, Berthierville, QC J0K 1A0, Canada, sub organizatorii excepționali ai CanRoCK, Cinematic Path & Ora Românească. Astfel, la eveniment sunt aşteptaţi, ca de obicei, şi prietenii poliştilor. Mai mult, ediţia din acest an va coincide pentru iubitorii motorsportului cu Marele Premiu al Canadei, care are loc în arpopiere, la Montreal, duminică, 18 iunie.

Cei interesaţi pentru rezervări de ultima oră, pot suna la WHY PO71 T 89, de luni până vineri, între 9.00 și 21.00, ora Pacificului, sau să trimită un e-mail la contact@poliofamerica.us. Mai multe detalii şi programul complet al „Poli of America SG 4th Convention” poate fi parcurs AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.