Seri de muzică și teatru în diferite parcuri și piețe publice din...

Seri de muzică și teatru în diferite parcuri și piețe publice din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Cea de-a treia ediție a evenimentului WePerform – Seri de muzică și teatru va avea loc în următoarele două weekend-uri în diferite parcuri și piețe publice din Timișoara.

Primul eveniment din această serie va avea loc vineri 9 iunie în Piața Sfântu Gheorghe cu începere de la ora 19, Atelier de improvizație scenică în limba germană și va fi urmat de la ora 21 de spectacolul de teatru Ora la care nu știam unii de alții, după Peter Handke (Laureat al Premiului Nobel pentru Literatură, în 2019). Spectacol de teatru fizic, nonverbal, al studenților specializării Actorie în limba germană – UVT, în regia lui Florin Vidamski (Germania), pe muzica lui Oleksandr Solokha (Ucraina) și Retro J, cu participarea renumitei mezzosoprane Aura Twarowska. Conceptul coregrafic îi aparține Viktoriei Medviedieva (Ucraina).

Sâmbătă 10 iunie în Piața Traian de la ora 17 va avea loc un Atelier pentru amatori de mișcare și dans contemporan, iar de la ora 19 Casa, dolce casa – spectacol de teatru-dans prezentat de studenții UVT – Master Artele spectacolului de teatru, în regia și coregrafia Viktoriei Medviedieva (Ucraina) și a Laviniei Urcan, pe muzica lui Oleksandr Solokha (Ucraina).


În Parcul Copiilor de la ora 16 va avea loc un Atelier muzical pentru copii facilitat de Iulia Lupaș și Alexandra Mahu, iar de la ora 19 „Percussion & Academica Brass – concert de percuție și alămuri“, La percuție profesor coordonator este Doru Roman, iar stuudenții care vor interpreta sunt Amelia Trifu, Patrick Cojerean, Bogdan Buică. La alămuri profesor coordonator este Sergiu Cârstea, iar componența ansamblului este Raul Onita, Florin Solonca, Marija Vodovozova, Denis Pituț, Maria Pavlov, Andreea Caba, Maksim Borinov, Cosmin Chifan, Matei Sărăcuți, Raul Pere, Andrei Mihăescu, Ștefan Neamți, Bogdan Buica.

Duminică, 11 iunie, în Piața Traian, de la ora 16, va avea loc un Atelier muzical pentru copii facilitat de Iulia Lupaș și Alexandra Mahu, de la ora 17 Socratic Walk, iar de la ora 19 The Romanian Flute Ensemble & Piano – concert de flaut și pian.

În data de 17 iunie în Parcul Carmen Sylva de la ora 16 va avea loc un Atelier de pictură pentru copii facilitat de Cristina Daju, de la ora 17 Socratic Walk, iar de la ora 19 „Percussion & Academica Brass – concert de percuție și alămuri“. În data de 18 iunie în Piața Libertății de la ora 16 vor avea loc Activități pentru copii, iar de la ora 19 The Romanian Flute Ensemble & Piano – concert de flaut și pian.

Seria de evenimente este organizată de Fundația Universitatea de Vest Timișoara, în parteneriat cu Universitatea de Vest și Facultatea de Muzică și Teatru, cu sprijinul Facultății de Arte și Design și a Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științele Comunicării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.