Seria de evenimente Muzicon din Timișoara continuă cu un concert susținut de...

Seria de evenimente Muzicon din Timișoara continuă cu un concert susținut de Cristina Lupu

0
DISTRIBUIȚI

Seria de evenimente Muzicon Showcase continuă cu un concert susținut de Cristina Lupu, evenimentul urmând să se desfășoare joi, 8 iunie, de la ora 19, la Faber în Timișoara.

Cristina Lupu aduce Satellite la Timișoara! Acesta este primul single de pe viitorul album al artistei, Sweet Amnesia, și este disponibil deja pe toate platformele de streaming. În 22 Iunie va avea loc și lansarea videoclipului, regizat de Florin Șerban.

„Satellite este un cântec despre bucuria, teama, nesiguranța și confuzia pe care le trăim, uneori, când ne îndrăgostim și ne pierdem în celălalt. Nu știu dacă aș spune mai mult, e un cântec ceva mai neclar și cred că e mai bine așa.


L-am scris într-un moment în care trăiam toate astea, amestecate, iar versurile au venit de la sine, nu prea le-am căutat, așa cum mi se întâmplă de obicei”, spune Cristina Lupu.

Cristina Lupu este artist independent (voce/chitară), scrie piese de dragoste și le cântă cu plăcere și altora. În 2015 a urcat pe scena Vocea României (în echipa lui Tudor Chirilă), apoi a urmat o lungă perioadă de studiu individual. Între 2020 și 2022, Cristina a studiat la Universitatea Națională de Muzică din București, secția jazz. În prezent, lucrează la albumul de debut, „Sweet Amnesia”, o colecție de cântece amestecate, uneori jucăușe, alteori nostalgice, ironice sau furioase.

În deschiderea evenimentului la fața locului va fi prezent Dudewithvinyl aka Radu Moraru, omul din spatele proiectului Spinnin’ TiMe, unde promovează muzică pe vinil. Dragostea pentru muzică i-a fost însuflată de tatăl său încă de la o vârstă fragedă, prin colecția de casete și cd-uri, pe care a descoperit-o în propria casă.

Platforma de promovare a scenei muzicale alternative din Timișoara Muzicon își propune să promoveze artiștii în cadrul unor rezidențe culturale naționale și organizarea unor concerte. Muzicon a debutat în 2017 ca o conferință dedicată scenei de muzică alternativă și s-a implicat în organizarea multor concerte sau alte proiecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.