Silvia Stoiana a lansat o nouă piesă: „Mi-am dorit să transfom cearta...

Silvia Stoiana a lansat o nouă piesă: „Mi-am dorit să transfom cearta în artă“

0
DISTRIBUIȚI

Timișoreanca Silvia Stoiana a lansat o nouă piesă, care poartă numele de „Ceartă-mă!“, videoclipul melodiei fiind realizat de Manderseit Alexandru.

„M-am lăsat inspirată de certurile românilor și astfel mi-am dorit să transfom cearta în artă. De aici, am scris cu toată dragostea pentru voi,acest cântec deosebit, ca atunci când se ivește o ceartă, să o înlocuiți rapid cu iubire, comunicare și înțelegere. Vreau să mulțumesc în mod special echipei mele de dansatori, Alexandra Buzic și partenerului ei, Dani Suciu, pentru modul spectaculos și profund în care au interpretat prin dans povestea acestei piese“, a apus solista timișoreancă.

Pasiunea Silviei pentru muzică se trage din fragedă copilărie, iar primele sale apariții au avut loc în cadrul concursurilor de la școală, fiind îndrumată și de către Liviu Râmneanțu, fost membru al trupei Amicii din Timișoara.

„Îmi amintesc cu melancolie, când eram în clasa I și fiind întrebată ce vreau să mă fac când voi fi mare, am răspuns ferm: cântăreață! Cu siguranță, pasiunea și dragostea pentru muzică vin din fragedă copilărie, adoram să cânt, în orice împrejurare.


Primii pași în muzică au fost la concursurile din cadrul școlii,iar tot ce inseamnă tehnică vocală și canto am studiat cu Lect.Univ.Dr. Simona Negru, care m-a ajutat să mă dezvolt din punct de vedere muzical și nu numai. Un rol important in activitatea muzicală l-au avut maestrul Florin Pascu, care din păcate nu mai este printre noi, și profesorul Liviu Râmneanțu cărora le sunt profund recunoscătoare pentru susținere și îndrumare“, a mai spus Silvia Stoiana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.