Spectacolul „Comedia infernală”, cu John Malkovich, va avea parte de o nouă...

Spectacolul „Comedia infernală”, cu John Malkovich, va avea parte de o nouă reprezentație la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Interesul mare arătat pentru spectacolul „The Infernal Comedy”, cu celebrul actor american John Malkovich, i-a determinat pe organizatori să suplimenteze numărul reprezentațiilor de la Timișoara.

Astfel, pe lângă spectacolele joi, 20 iulie, și vineri, 21 iulie, ambele de la ora 19:00, piesa va fi jucată vineri, 21 iulie, și de la ora 16:00.


Biletele pentru această a treia reprezentație se pun în vânzare începând de duminică, 2 iulie 2023, ora 11, atât pe www.tntm.ro cât și la Agenția de bilete „Mărășești”.

„Prin fascinanta și tulburătoarea poveste pe care o spune, prin delicatul balans pe linia invizibilă dintre cei vii și cei morți, John Malkovich, secondat de celebra orchestră a Academiei din Viena și de sopranele Susanne Langbein și Chen Reiss, construiește cu fabuloasa lui prezență și cu uriașul său talent autobiografia fictivă a criminalului în serie Jack Unterweger, cel care, în anii ’90, a provocat o dezbatere aprinsă privind carisma și psihopatia”, a transmis TNT despre spectacolul inclus în Anotimpurile FEST-FDR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.