Tânăr reținut de polițiști după ce a dat foc ușii apartamentului socrilor...

Tânăr reținut de polițiști după ce a dat foc ușii apartamentului socrilor amantei sale

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost reținut de polițiști după ce a dat foc, în miez de noapte, ușii de la apartamentul în care locuiau socrii amantei sale. Tânărul este bănuit și că a tăiat cauciucurile unei mașini care aparține tatălui iubitei sale.

„La data de 5 iunie 2023, în jurul orei 02:05, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că s-a produs un incendiu, pe scara unui bloc de locuinţe din municipiul Hunedoara. Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au constatat faptul că la uşa unui apartament s-a manifestat un incendiu, care a fost lichidat de către pompieri, nefiind înregistrate victime (în urma incendiului, a fost afectată ușa de acces în locuință).


În cauză, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, iar la data de 06 iunie 2023 au identificat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Hunedoara, cu privire la care au stabilit că, în noaptea de 4 spre 5 iunie 2023, în scop de răzbunare, folosind ca sursă de aprindere benzina, a incendiat ușa locuinței aparținând unei familii din Hunedoara (a socrilor concubinei tânărului în cauză). Acelaşi tânăr este bănuit şi de faptul că, în noaptea de 3 spre 4 iunie a.c., ar fi distrus, prin tăiere cu un obiect ascuţit, două cauciucuri ale unui autoturism parcat pe raza oraşului Haţeg (aparținând tatălui concubinei sale)”, a transmis IPJ Hunedoara.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, urmând a fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

Tot în județul Hunedoara, în Brad, un bărbat în vârstă de 58 de ani a încercat să incendieze ușa locuinței fostei sale iubite. Bărbatul din Vața de Jos a fost reținut de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.