Un bărbat amenință că se aruncă de la etaj, pe Calea Șagului...

Un bărbat amenință că se aruncă de la etaj, pe Calea Șagului din Timișoara UPDATE 2 Negociatorii discută în continuare cu bărbatul aflat pe pervaz

0
DISTRIBUIȚI

Mai multe echipaje de urgență au fost mobilizate pe Calea Șagului din Timișoara, unde un bărbat amenință că se va arunca de la etașul 9 al unui bloc.

„Un bărbat în vârstă de 37 de ani amenință că se arunca de la etajul 7 al unui bloc situat pe Calea Sagului din Timisoara. La fața locului sunt polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara, negociatorul din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș, pompierii și un echipaj medical”, a transmis IPJ Timiș.

Ieri, tot în zona Calea Șagului, o femeiea sărit de la etajul 10 al unui bloc.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „La data de 8 iunie 2023, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel 112 de o femeie cu privire la faptul că, iubitul ei, care se afla în apartamentul persoanal, nu dorește sa deschidă ușa, temandu-se pentru siguranță lui.


Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, împreună cu pompierii și un echipaj medical, constatând faptul că bărbatul, în vârstă de 37 de ani se afla pe pervazul geamului și amentița că se va arunca de la etajul 7 al blocului în care locuiește. De asemenea, la fața locului se afla și negociatori din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș. Polițiștii efectuează toate activitățile necesare în vederea determinării bărbatului să renunțe la gestul extrem”, a comunicat IPJ Timiș.

UPDATE 2 La 12 ore de la efectuarea apelului la 112, bărbatul nu a coborât de pe pervazul geamului. „Negociatorii din cadrul SAS Timiș continuă activitățile în vederea determinării acestuia să renunțe la gestul extrem”, au transmis polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.