Un handbalist timişorean, la un pas de o tragedie la turneul final...

Un handbalist timişorean, la un pas de o tragedie la turneul final de juniori 4 (video)

0
DISTRIBUIȚI
sursa captură: handbalmania.ro

Incident deosebit de grav în Sala Sporturilor, din Târgu Jiu. Tinerii handbalişti implicaţi în turneul final al campionatului destinat juniorilor 4 au fost puşi în pericol după ce un corp de iluminat a căzut la câţiva paşi de portarul celor de la LPS Banatul Timişoara.

Conform handbalmania.ro, scena halucinantă a avut loc în timpul meciului LPS Banatul – Szejke Odorheiu Secuiesc, disputat în principala sală din judeţul Gorj, în cadrul turneului final al campionatului juniorilor 4.

„În urma unei aruncări în transversală a unui jucător de la Odorhei, mingea a ricoșat în tavan, unde a lovit un corp de iluminat, care s-a prăbușit la câțiva centimetri de portarul echipei timișorene.


Din fericire, tânărul handbalist bănățean nu a avut de suferit, însă e clar că măsurile de asigurare a respectivelor corpuri de iluminat trebuie revăzute și revizuite”, arată sursa citată.

Pe filmare se vede cum nu a lipsit mult ca obiectul destul de greu (ţinând cont şi de sunetul la impactul cu parchetul,) să-i pice în cap handbalistului timişorean, care tocmai trecuse aproximativ prin acelaşi loc unde a căzut corpul de iluminat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.