Un timișean plecat în străinătate s-a trezit cu casa din Moșnița Nouă...

Un timișean plecat în străinătate s-a trezit cu casa din Moșnița Nouă plină de migranți

1
DISTRIBUIȚI

Proprietarul unei case din Moșnița Nouă, plecat în străinătate, a avut o surpriză când s-a întors acasă. Acesta închiriase imobilul unei familii cu doi copii, cetățeni străini, însă ieri, când a revenit în Banat, a avut surpriza să găsească în casă nu mai puțin de 30 de oameni.


A sunat la 112, iar polițiștii de frontieră au preluat cazul.

„În urma unui apel pe numărul unic 112, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara s-au deplasat la o locație de le raza localității Moșnita Noua, județul Timiș, unde au identificat 30 de persoane străine care nu își justificau prezența la adresă. În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Irak și Siria, cu vârste cuprinse între 21 și 38 de ani. După finalizarea tuturor verificărilor, persoanele au fost predate la Centrul Regional de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil Timișoara, a transmis Poliția de Frontieră.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, față de cetățenii străini, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale care se impun”, au mai comunicat autoritățile.

1 COMENTARIU

  1. Tot județul este plin de migranți ilegali care dorm prin apartamente închiriate de călăuze, case semi-abandonate, fabrici dezafectate, sub poduri, prin parcuri șamd. Situația este deosebit de grava pentru că nu știe nimeni cine sunt, cum au ajuns aici, din ce se întrețin, unde ii găsesc dacă săvârșesc infracțiuni (și cu siguranță vor face). Nimeni nu vrea să îi înregistreze pentru a nu se vedea numărul lor uriaș și cât de prost sunt păzite granițele. La ăștia se adaugă zeci de mii de migranți legali, care în parte nu muncesc. Tabloul arata sumbru, dacă nu dezastruos pentru zona noastră cel puțin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.