Un timișorean care se pretindea polițist dădea în chirie apartamente fictive în...

Un timișorean care se pretindea polițist dădea în chirie apartamente fictive în Arad

1
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Timișoara, suspectat de înșelăciune, a fost prins de polițștii arădeni în Oradea.

„Ieri, 26 iunie, în urma investigațiilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Arad, împreună cu cei ai Serviciului Criminalistic, a fost identificat și depistat, în municipiul Oradea, județul Bihor, un bărbat, de 42 de ani, din Timișoara.


Din cercetări a reieșit că bănuitul, în luna decembrie 2022 și la data de 9 iunie a.c., prin folosirea de calități mincinoase, invocând că ar fi ofițer de poliție, ar fi indus în eroare, prin oferirea spre închiriere, apartamente din municipiul Arad. Bărbatul ar fi obținut, prin această metodă, 650 de euro, reprezentând contravaloarea avansului pentru contractele de închiriere, după care ar fi dispărut”, a transmis IPJ Arad.

Suspectul a fost reținut, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea a două infracțiuni de înșelăciune.

Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a bărbatului, acesta fiind bănuit de săvârșirea altor infracțiuni cu același mod de operare. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.