Bărbat împușcat pe o terasă din Timișoara, în urma unui conflict spontan...

Bărbat împușcat pe o terasă din Timișoara, în urma unui conflict spontan UPDATE Agresorul, reţinut pentru 24 de ore

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2045240722">

Un conflict spontan între doi bărbați a avut loc, marți seara, pe terasa unui local din Timișoara. Un bărbat în vârstă de 35 de ani ar fi fost împușcat de către un alt bărbat în vârstă de 54 de ani.

Cel care a tras a folosit un pistol tip Airsoft, neletal, însă periculos pe rază mică de acțiune.

„Azi, în jurul orei 19:30, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe terasa unui local de la intersecția străzii Renașterii cu strada Lugojului, a avut loc un conflict spontan între doi bărbați, în urma căruia un bărbat în vârstă de 35 de ani, ar fi fost împușcat de un altul în vârstă de 54 de ani, cu un pistol tip Airsoft”, a informat IPJ Timiș.

Victima a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce agresorul a fost dus la sediul Secției 1 Urbane Timișoara pentru audieri.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru „lovire sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice” și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate detaliile incidentului.

UPDATE Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.