Carambol pe A1, în Timiş, după ce un tir s-a izbit de...

Carambol pe A1, în Timiş, după ce un tir s-a izbit de o coloană de maşini UPDATE Când se reia circulaţia fără restricţii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: DRDP Timişoara / Facebook

Încă un accident grav de circulaţie pe autostrada A1, în judeţul Timiş. În această după amiază, la kilometrul 428, în zona Margina, a avut loc un incident în care au fost implicate patru autoturisme şi un autotren, al cărui şofer aparent nu a frânat la timp. O femeie a fost transportată de urgenţă la Spitalul Orăşenesc Făget.

Alerta s-a dat la 13.11 şi s-a intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor, fiind alertată Stația de Pompieri Făget și trimiși la locul intervenției opt subofițeri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

În accidentul rutier au fost implicate un autotren și patru autoturisme, cu 11 persoane, dintre care, zece adulți și un minor. În urma evenimentului, o persoană de sex feminin a fost transportată de ambulanța SMURD către Spitalul orășenesc Făget.

UPDATE Accidentul a avut loc pe sensul spre Deva.


Conform DRDP Timişoara benzile 1 și 2 sunt închise. Se circulă pe banda de urgență. Se estimează reluarea circulației normale în jurul orei 17.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.