Cinci bărbați s-au bătut într-un supermarket. Două persoane au ajuns la spital

Cinci bărbați s-au bătut într-un supermarket. Două persoane au ajuns la spital

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-520389468">

Cinci bărbați s-au bătut într-un supermarket din Sectorul 3 al capitalei. Incidentul a fost anunțat la 112, iar două dintre persoanele implicate a ajuns la spital.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 13 a anunțat că miercuri seara „a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, angajat în calitate de agent de securitate, în cadrul unui supermarket din Sectorul 3, cu privire la faptul că, în incinta magazinului s-ar afla în derulare un conflict, între mai mulți bărbați.”

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au luat legătură cu două persoane vătămate și au demarat verificările.

De asemenea, a fost solicitată prezența unui echipaj de prim-ajutor, victimele fiind transportate la o unitate medicală, pentru îngrijiri suplimentare.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale, s-a stabilit faptul că, în interiorul magazinului, cinci bărbați s-ar fi agresat fizic, în urma unui conflict anterior.

Cercetările sunt continuate de către Secția 13 Poliție, sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de „amenințare” și patru infracțiuni de „lovire sau alte violențe”, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.