DIICOT dă lovitura în dosarul jafului de peste 153 de milioane de...

DIICOT dă lovitura în dosarul jafului de peste 153 de milioane de lei de la Băile Herculane. Ce a decis Înalta Curte de Casație și Justiție

3
DISTRIBUIȚI

DIICOT a reușit, ieri, să obțină o victorie importantă în dosarul în care procurorii anti-mafia au radiografiat jaful din stațiunea Băile Herculane. 442 de pagini are rechizitoriul procurorilor anti-mafia în care sunt descrise pas cu pas manevrele grupului infracțional organizat condus de Iosif Armaș, deputat PSD în perioada 2000-2004.

Ancheta în acest dosar a început în 2015, după o sesizare făcută de DGA Caraș Severin. Astăzi, DIICOT a anunțat că a dispus trimiterea în judecată a unui număr de 35 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, delapidare cu consecințe deosebit de grave, spălare a banilor, înșelăciune, abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, sustragere de sub sechestru, violare de domiciliu, distrugere, șantaj, divulgarea informațiilor secret de serviciu sau nepublice și fals în declarații.


Toate informațiile despre jaf le găsiți aici.

După ce dosarul a fost trimis în judecată, Curtea de Apel Timișoara a dispus retrimiterea dosarului către DIICOT pentru refacerea anchetei. Înalta Curte de Casație și Justiție a admis, ieri, contestația DIICOT și a decis că totul este în regulă cu rechizitoriul și cu probele administrate și a dispus începerea judecății pentru cei 35 de inculpați din dosar.

 

3 COMENTARII

  1. Voi ăștia care ați scris ce porcării s-au făcut în Herculane, sunteți cumva de la PNL? Scrieți băi de toate porcăriile făcute și de unii și de alții care au adus tara asta în colaps. Scrieți și de cretinul ala de la Cotroceni care vrea submarine și arme la preț ce va pune tara pe butuci. Scrieți băi !!! Aveți curaj, nu întindeți mâna la ciosvârta aruncată de stăpânii voștri plătiți de partide, din banii românilor, la indemnul oficinelor occidentale. Aveți măcar odată coloană verticala, nu stați degeaba, că timpul trece…

  2. Romani tampiti, tara de cacat!!! Toti vor numai sa fure, de la portarul Mamaliga si pana la presedintele tarii. Na, ca v-o meritati ghiertoilor de romanasi!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.