Două autovehicule, căutate în vestul Europei, descoperite de polițiștii de frontieră din...

Două autovehicule, căutate în vestul Europei, descoperite de polițiștii de frontieră din Timiș. Ce au decis anchetatorii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Poliţiştii de frontieră de la Sânnicolau Mare și Moravița au descoperit două autoturisme în valoare de peste 20.000 de euro, care erau căutate în Belgia și Elveția. Ambii şoferi sunt cercetaţi pentru tăinuire iar maşinile au fost indisponibilizate până la finalizarea acestora.

Ieri, în jurul orei 10.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean român, conducând un microbuz marca Renault, înmatriculat în Italia.


La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că plăcuțele de înmatriculare și autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Belgia. Microbuzul, în valoare de aproximativ 4.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.

Tot ieri, în jurul orei 11.40, o patrulă din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița, în timp ce executa o misiune specifică în localitatea Denta, a oprit pentru verificări un autoturism marca Audi Q5, condus de un cetățean român, având numere de înmatriculare elveţiene. La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare”,alertă introdusă de autorităţile din Elveția. Autoturismul în valoare de peste 16.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, în vederea continuării cercetărilor.

În ambele situaţii poliţiştii de frontieră timișeni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cazurilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.