Flora Residence 2, oferta imobiliară de neratat de la marginea Timișoarei

Flora Residence 2, oferta imobiliară de neratat de la marginea Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Cartierul Flora Residence 2 se află la limita dintre Timisoara si Mosnita. Acest cartier cuprinde 12 case cu garaj construite pe strada Terapiei, în apropiere de proiectul City Gate by RPC GROUP, un proiect de apartamente, recent finalizat de acelasi dezvoltator.
Ceea ce caracterizează proiectul Flora Residence 2 este arhitectura modernă, compartimentarea ideală pentru orice familie si curtea spațioasă, toate acestea asigurând condițiile pentru un stil de viata relaxat, sigur si confortabil.

Cei care rezervă o casă din etapa de construcție, vor beneficia de bucuria de a-și alege finisajele, iar amprenta lor va fi una vizibilă asupra interiorului caminului lor.


Flora Residence 2 va deveni in curand o comunitate de oameni frumosi si familii care se vor bucura de case cu dotari moderne, de linistea pe care ansamblul o ofera, dar și de apropierea de toate punctele de interes. Cartierul are trei variante de case, “tip duplex P+1E unite prin garaj”, “unifamiliale”, “tip duplex parter”.

Casele sunt izolate cu polistiren de 10 cm și de 15 cm, ferestre cu 3 foi de sticlă, încălzire in pardoseală, gard, curte pregătită pentru gazon, gresie și faianță import Italia.
Din 2006, RPC Group a contribuit la dezvoltarea pieței imobiliare din judetul Timiș și din București și la un stil de viață mai bun al miilor de beneficiari. Daca doresti si tu informatii despre acest proiect, poti accesa site-ul rpcgroup.ro, cartierfloratm.ro sau poti contacta la nr de telefon 0722 380 267.