Formația timișoreană Monokrom lansează un nou album și are nevoie de voturile...

Formația timișoreană Monokrom lansează un nou album și are nevoie de voturile publicului

0
DISTRIBUIȚI

Formația Monokrom va lansa cel de-al doilea album cu un concert care va avea loc vineri, 7 iulie, de la ora 19, În Spatele Casei (Casa Tineretului), la Timișoara.

„După lungi sesiuni de manifestare, Monokrom lansează cel de-al doilea album discografic. Noul album, întitulat MANTRE, te poartă printr-un rollercoaster emoțional, de la agonie la extaz și cuprinde poveștile zilelor de vară fără sfârșit, dar și umbrele depresiilor din suburbiile orașului.


MANTRE reprezintă o tragedie în 3 acte, fiecare cu vibe-ul ei, dar îmbinate într-un epic omogen“, au transmis membrii trupei despre noul material discografic.

Prima piesă lansată din acest disc, Vara fără sfârșit se află pe locul secund în topul Guerilla Top 40 realizat de Radio Guerrilla iar pentru a ajunge pe prima poziție a acestui clasament cei interesați o pot vota aici.

Formația s-a întâlnit sub semnul astral al peștelui într-o zi de martie 2016 – ei se consideră mai „punk-rock”, lumea le zice „pop-punk”, dar adevărul e că sunt „alt-punk for the people”! În anul 2020 s-a născut „Sirene de ambulanță” (SAD pentru prieteni), albumul de debut al formației, cu care băieții au reușit să ajungă în inimile ascultătorilor atât prin intermediul concertelor solo, festivalelor, online-ului, dar și al radiourilor. Membrii trupei sunt Ursache Sebastian (voce, chitară), Zelenco Darius (bas) și Răzvan Muthi (tobe). Invitatul special al serii, care va cânta în deschidere, va fi Ioan Popovici, care a pornit recent un nou proiect muzical, în care muzica îi este inspirată din bucurii, prietenie, eșec și neobosite încercări până la reușită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.