Încă un drum din Banat, surpat în urma precipitaţiilor, intră în reparaţii....

Încă un drum din Banat, surpat în urma precipitaţiilor, intră în reparaţii. Când încep lucrările

0
DISTRIBUIȚI

O porţiune din drumul dintre Oravița și Anina, în judeţul Caraş-Severin, intră în reparaţii după ce a fost afectat de o surpare.

DRDP Timișoara a emis ordinul de începere a lucrărilor de execuție în cadrul obiectivului „Consolidare corp drum DN 57B km 8+605 – km 8+790 dreapta”, pentru data de 12 iulie.


„Lucrările vor fi executate de către SC MECANO BAU TRADING SRL, durata de realizare fiind de 12 luni. Valoarea totală a lucrărilor ce se vor executa este de 2.176.210,56 lei, fără TVA. DN 57B, km 8+605 – 8+790, se află între localitățile Oravița și Anina, jud. Caraș-Severin. Lucrarea este necesară în urma unor alunecări ale taluzului, din cauza precipitațiilor abundente. Surparea a cuprins și o parte din structura rutieră”, informează DRDP Timişoara.

Aceasta este a treia zonă de pe acest sector de drum afectată de surpări care intră în lucrări de consolidare, mai arată sursa citată. La prima zonă, de pe DN 57B km 8+850 dreapta, lucrările au fost finalizate în primăvara acestui an, a doua zonă – la km 9+960 dreapta – intră în șantier astăzi iar cea de-a treia va intra de miercuri, 12 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.