Întreruperi în alimentarea cu apă caldă pe mai multe străzi din Timişoara....

Întreruperi în alimentarea cu apă caldă pe mai multe străzi din Timişoara. Anunţurile Colterm şi Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunţat defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Timişoarei. Apa caldă e întreruptă până la ora 15, la punctele termice 27 și 28.

Sunt afectați consumatorii arondați străzilor: Martir Gh. Iosub, Martir D-tru Osman, Leandrului, Sever Bocu, Amiciției, Arcașilor, C-tin cel Mare, Ecoului, Martir Silviu Motohon și Perlei, în total un număr de 41 de branșamente.

Tot azi, dar până la ora 18, e întreruptă furnizarea apei calde de consum, la PT 45A și 45B, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II’’.

Sunt afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: Bucovina, Pan Halipa, Matei Basarab, Ioan Nistor, Iancu Flondor, Cernăuți, Aleea Viilor, Storojineț, Martirii de la Fântâna Albă, Martir Ovidiu Munteanu, Martir Anton Florian, în total un număr de 57 de branșamente.

Altfel, Aquatim a anunţat întreruperea furnizării apei până la ora 15, pe străzile Gheorghe Adam, Banul Severinului, Alexandru Lăpușneanu, Eroii de la Păuliș, din Timişoara, precum și în Giroc și Giarmata Vii, din cauza unor avarii.


Azi şi mâine, la Cerneteaz, apa e întreruptă între orele 9-15 pentru lucrări de spălare a reţelei de distribuţie. Iar tot miercuri, la Făget, sunt lucrări de conectare conducte pe strada Victor Feneșiu. Apa va fi întreruptă între orele 9-13 pe străzile: Gheorghe Doja, Vasile Alecsandri, George Gârda, Calea Lugojului, Spitalului, Coriolan Brediceanu, Stadionului, 1 Decembrie 1918, Oraş Făget, Aleea Traian Vuia, Avram Iancu şi Unirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.