Motociclete în dotarea polițiștilor locali din Timișoara

Motociclete în dotarea polițiștilor locali din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Începând de astăzi, polițiștii locali din Timișoara se pot deplasa acolo unde sunt solicitați și cu motociclete.

„Pentru a reduce timpii de intervenție la sesizările cetățenilor și pentru a ajunge mai repede acolo unde comunitatea are nevoie de ei, începând din acest an polițiștii locali din cadrul Serviciului Rutier acționează pe trei motociclete noi performante.


Mijloacele de deplasare sunt foarte importante pentru eficientizarea activității instituției și sporirea mobilității patrulelor din teren și au fost inscripționate și dotate corespunzător cu girofar, stație de emisie-recepție, alte echipamente”, a transmis Direcția Generală a Poliției Locale Timișoara.

Cele trei motociclete CFMoto, cu o capacitate de 650 cmc, au fost cumpărate la un preț total de 127.092 lei, cu tot cu TVA.

„În dotarea Poliției Locale Timișoara au fost un număr de 15 motoscutere, dar, din cauza vechimii, acestea datând din 2007, au devenit nefuncționale. Folosirea mijloacelor de deplasare motorizate pe două roți este mult mai eficientă  deoarece conferă mobilitate și rapiditate, în special în zonele aglomerate din trafic sau în zonele mai îndepărtate din cartiere”, mai spune conumicatul Poliției Locale Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.