Primele măsuri împotriva gardienilor bătăuşi de la centrul pentru minori din Buziaş....

Primele măsuri împotriva gardienilor bătăuşi de la centrul pentru minori din Buziaş. Ce au decis procurorii

1
DISTRIBUIȚI

Gardienii Centrului Educativ Buziaș acuzați că au bătut cu bestialitate doi adolescenți au primit control judiciar. Una dintre adolescente a fost trântită de pământ și bătută cu bestialitate, în timp ce unul dintre gardieni o ținea imobilizată.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș transmite că a preluat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj cauza având ca obiect exercitarea unor acte de violență fizică de către doi agenți din cadrul Centrului Educativ Buziaș asupra a două persoane internate.

Cu ocazia cercetărilor făcute vineri, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale față de G.S., agent șef principal în cadrul Centrului Educativ Buziaș, pentru purtare abuzivă, și față de Ș.A-G., agent din cadrul Centrului Educativ Buziaș, pentru coautorat la purtare abuzivă.

„În fapt, în sarcina inculpatului G.S.


s-a reținut că în data de 24.07.2023, în jurul orelor 16, în incinta Centrului Educativ Buziaș, pe fondul unui conflict verbal între persoanele internate, inculpatul ar fi aruncat-o la pământ pe persoana vătămată C.S. – persoană internată în Centrul Educativ Buziaș, apoi ar fi lovit-o cu mâna, cu tonfa din dotare și cu genunchiul, în timp ce inculpatul Ș.A.-G., ar fi tinut-o imobilizată pe persoana vătămată C.S. în timpul agresiunii, provocându-i astfel leziuni care au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Ulterior, inculpatul G.S. s-a deplasat către persoana vătămată V.I. – persoană internată în Centrul Educativ Buziaș, pe care ar fi prins-o de gât și ar fi lovit-o cu palma peste față, nefiindu-i provocate leziuni care să necesite zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Procurorul din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a dispus sâmbătă luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de cei doi .

1 COMENTARIU

  1. Ba, voi presa curului….
    Ce dracu tot amplificati situatia….
    Sa va fure, sa va bata pe voi astia bagaciosii, vagabonzii pe care tot i vaitati in toata media. Idioților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.