Puiu Minda și ”Mimo”, trimiși în judecată de DNA Timișoara. Cine i-a...

Puiu Minda și ”Mimo”, trimiși în judecată de DNA Timișoara. Cine i-a denunțat

2
DISTRIBUIȚI

Afaceristul Ioan Dan Pascu, mai cunoscut ca Puiu Minda, considerat ”jupânul” comunei Giroc în zona afacerilor imobiliare, și  partenerul său de afaceri, Mueen Al Shawish, cunoscut ca „Mimo” au fost trimiși, ieri, în judecată de DNA Timișoara

Cei doi sunt acuzați de dare de mită sub forma promisiunii.


Aceștia s-au dus la arhitectul comunei, Florin Roman, și i-au oferit 100.000 de euro pentru a le da adeverințe pentru un teren aflat în extravilanul localității Giroc că ar fi de fapt în intravilan. Cei doi afaceriști aveau o promisiune de vânzare-cumpărare cu proprietarii terenului și ulterior, dacă ar fi primit adeverința, l-ar fi vândut de 10 ori mai scump decât prețul de achiziție. Florin Roman a înregistrat discuția, iar ulterior a depus un denunț la DNA împotriva lui Minda.

Puiu Minda este celebru atât pentru conexiunile sale din zona politică, participând la evenimente private  acestora, cât și pentru că este unul dintre susținătorii din umbră ai liderului interlop Lucian Boncu.

Dosarul va fi judecat de Tribunalul Timiș.

2 COMENTARII

  1. Un cacat cu ochi un jeg de om.nu înțeleg de ce oamenii legii nu îl trimit în închisoare 40 de ani.le este frică de el sau de ce?¿?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.