Rock din Brazilia și Italia, la Timișoara: Nervochaos și Violentor susțin concerte...

Rock din Brazilia și Italia, la Timișoara: Nervochaos și Violentor susțin concerte de neratat pentru fanii death metal

0
DISTRIBUIȚI
Formația braziliană Nervochaos va susține un concert la Timișoara

Formația braziliană NervoChaos va susține un concert la Timișoara, în deschiderea lor urmând să evolueze trupa italiană Violentor.

NervoChaos s-a născut în toamna anului 1996, cu dorința de a crea muzică agresivă și haotică. Trupa braziliană și-a câștigat renumele pe scena muzicală extremă datorită muncii grele din ultimii ani, oferind o extravaganță sonoră într-un stil unic.


Formația are 11 albume full lansate în cei peste 25 de ani de existență, și face în mod constant turnee în întreaga lume pentru a-și promova lansările, susținând aproximativ 100 de concerte pe an, de la cluburi mici la festivaluri mari. A împărțit scena cu artiști renumiți precum Venom, Cannibal Corpse, Napalm Death, Kreator, Biohazard, Dismember, Agnostic Front, Belphegor, Mayhem, The Exploited, Carcass, Benediction, Divine Heresy, Ragnarok, Enthroned, Cavalera Conspiracy, Vader. Line-up: Hareton la chitară bass, Eduardo la tobe, Allan Marcus la chitară, Rodrigo Augusto la chitară și Vic Ferreira la voce.

Violentor cântă thrash/speed metal încă din anul 2004. Trupa s-a format în Italia și are cinci albume full lansate: „Violentor” (2011), „Rot” (2012), „Maniacs” (2015), „Putrid Stench” (2019) și „Manifesto di odio” (2022).

După apariția lor din Timișoara, cele două formații vor susține concerte în cadrul celebrului festival Exit din Novi Sad, care se desfășoară în acest sfârșit de săptămână la cetatea Petrovaradin.

Concertul din Timișoara va avea loc joi 6 iulie de la ora 19 la Manufactura, iar accesul costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.