Amenzi de aproape 4.000 de euro în urma unei razii în Timişoara....

Amenzi de aproape 4.000 de euro în urma unei razii în Timişoara. Mai multe infracţiuni în trafic sancţionate

0
DISTRIBUIȚI

În seara de sâmbătă spre duminică, polițiștii Serviciului Rutier și ai Biroului Rutier împreună cu cei de la ordine publică au efectuat o razie în traficul din Timişoara. Au fost date 53 de amenzi în valoare totală de 18.287 lei. De asemenea au fost retrase cinci certificate de înmatriculare şi au fost constatate 14 infracţiuni.

„În cadrul acțiunii au fost aplicate 53 de sancțiuni contravenționale în valoare de 18.287 de lei fiind reținute 18 permise de conducere, dintre care 7 pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, 6 pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive, 1 pentru conducerea unui autovehicul fără drept de circulație pe drumurile publice din România și 4 pentru alte abateri la regimul rutier.

Totodată, au fost retrase 5 de certificate de înmatriculare.


Cu ocazia activităților de control desfășurate, polițiștii rutieri au constatat 14 infracțiuni după cum urmează: 5 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice; 6 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive; 1 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără drept de circulație pe drumurile publice din România; 2 infracțiuni de deținere de droguri”, se arată în comunicatul IPJ Timiş.

Polițiștii rutieri vor mai organiza astfel de acțiuni care au în primul rând un rol preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.