Aniversare în muzica timișoreană: La mulți ani, Dragoș Moldovan!

Aniversare în muzica timișoreană: La mulți ani, Dragoș Moldovan!

0
DISTRIBUIȚI

Dragoș Moldovan, artistul timișorean care în anul 2019 a cîștigat concursul Vocea României, împlinește astăzi 25 de ani, ocazie cu care îi urăm un sincer La Mulți Ani! Artistul și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 7 ani când și-a cumpărat prima chitară și a devenit cunoscut melomanilor în mai multe proiecte muzicale. În urmă cu șapte  ani, Dragoș a suferit un grav accident de maşină şi a fost la un pas de moarte. În 2019 a câştigat titlul de Vocea României şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro datorită voturilor telespectatorilor.


În finala Vocea României, Dragoş Moldova a ales să cânte „The Show Must Go On“, de la Queen, a interpretat cu Tiberiu Albu „Still Loving You“, iar alături de antrenorul său, Tudor Chirilă, a interpretat „Cântec prost“.

Cu doi ani în urmă, artistul a apărut și în opereta „Silvia”, care a fost interpretată de studenții Universității de Vest – Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara, sub îndrumarea conf. univ. dr. Mariana Șarba, unde a interpretat rolul lui Edwin, prințul austriac care se îndrăgostește de Silvia, cântăreața de cabaret. Anul trecut, Dragoș a susținut câteva concerte alături de membrii trupei Pandora și a devenit și solistul formației Krypton, iar pe lângă proiectele sale diverse, artistul se concentrează și pe activitatea alături de trupa sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.