Aniversare în muzica timișoreană: La mulți ani pentru solistul trupei The Bandits,...

Aniversare în muzica timișoreană: La mulți ani pentru solistul trupei The Bandits, Răzvan Munteanu

0
DISTRIBUIȚI

Răzvan Munteanu, solistul formației The Bandits împlinește astăzi 39 de ani, ocazie cu care îi urăm un sincer La Mulți Ani!

„Am cochetat cu muzica încă din copilărie, mi-a plăcut să cânt , să fredonez, iar între claselele V – VIII am făcut parte dintr-un cor de muzică la școala generală din Sânnicolau Mare. Mai apoi, în liceu mergeam la repetițiile formației Pyramid, îi mai ajutam ca backing vocal. Prima trupă am avut-o în clasa a zecea, ea se numea Trei Ochi Scoși. Am făcut câteva piese, dar nu am concertat niciunde. Prin clasa a XI-a am fost și DJ la Dudeștii Vechi. Pe vremea aceea toată lumea punea de pe CD-uri și eu am venit să pun de pe calculator.


Se strângeau 200-300 de oameni în fiecare weekend. A fost o experiență interesantă, acolo am prins gustul de a fi în fața publicului“, a spus Răzvan Munteanu, care a absolvit Facultatea de Actorie.

După mai multe schimbări de trupe și componențe, Răzvan a apărut în fața publicului în diverse ipostaze alături de The Weekend Band, Eastquakers, No Brains și The Bandits. Anul trecut, trupa The Bandits a lansat albumul de debut „Povești din pandemie”, cu un concert desfășurat la Casa Del Retro, ce include și single-ul „Țuică de Banat”, care are parte de un videoclip filmat la Muzeul Satului Bănățean în care apar Claudiu Dogaru, Jasmina Mitrici, Ionuț Pîrvulescu sau Virgil Vancea.

Pe lângă activitatea sa în această trupă Răzvan a pus bazele proiectului electro NO DJ în acest an, alături de Francis Mozes și este organizatorul festivalului Embargo. În vara acestui an trupa The Bandits a realizat muzica spectacolului de teatru EXOD, un proiect de anvergură internațională din seria concepută de Teatrul Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.