Bărbați prinși cu droguri asupra lor, pe malul Begăi, de polițiștii locali...

Bărbați prinși cu droguri asupra lor, pe malul Begăi, de polițiștii locali de la Biroul Transport Urban și Patrulare Navală

0
DISTRIBUIȚI

Doi bărbați care se pregăteau să fumeze substanțe interzise de lege într-o stație de vaporetto de pe malul Begăi au fost depistați de polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban și Patrulare Navală al Poliției Locale Timișoara.

„Polițiștii aflați în patrulare ieri, în jurul orei 17:30, pe malurile Canalului Bega, unde s-a semnalat de către cetățeni că diverse persoane consumă alcool și posibil substanțe interzise, au observat doi tineri care au devenit agitați la apariția polițiștilor locali.


Cei doi se aflau în stația vaporetto «Constantin Brâncoveanu» de pe Splaiul Tudor Vladimirescu. Trecând la legitimarea acestora, unul dintre ei a fost identificat în persoana lui D.A., din Timișoara, în vârstă de 32 de ani. Celălalt bărbat nu a dorit să își dea datele, motiv pentru care ambii au fost aduși la sediul Direcției Generale a Poliției Locale. Trebuie menționat faptul că asupra lor au fost găsite mai multe țigarete golite de tutun, două pachete de țigări și fragmente vegetale ce păreau a face parte din categoria substanțelor interzise, învelite în staniol. La sediul instituției a fost identificat și cel de-al doilea bărbat, C.B.W., de 35 de ani, tot din Timișoara”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Polițiștii locali au întocmit documentația în vederea transmiterii cazului către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Acesta nu este singurul caz de acest gen constatat în zona respectivă, la mijlocul acestei luni un alt tânăr fiind depistat în același loc cu substanțe interzise asupra sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.