Cei trei mușchetari din Phoenix au făcut spectacol la Timișoara: seară memorabilă...

Cei trei mușchetari din Phoenix au făcut spectacol la Timișoara: seară memorabilă cu Pasărea Rock în Parcul Rozelor (video)

0
DISTRIBUIȚI

Prima seară de concerte inclusă în sărbătorirea Zilei Timișoarei din acest an a adus marți în Parcul Rozelor din Timișoara, un spectacol total în cadrul căruia Pasărea Rock a reușit să le ofere spectatorilor de toate vârstele o seară memorabilă. Cei trei mușchetari din Phoenix – Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Țăndărică și Josef Kappl – au fost acompaniați de orchestra Lira condusă de dirijorul Radu Popa, iar simbioza dintre latura „rock“ și cea „clasică“ a fost una perfectă.


Îmbucurător a fost și faptul că marea majoritate a publicului a urmărit spectacolul cu o atenție sporită iar pe fețele spectatorilor puteau fi observate crâmpeie de fericire datorate recitalului de pe scenă. A fost un soi de remember al timpurilor în care muzica era savurată pentru magia ei proprie.

Printre piesele intepretate „șnur“ s-au numărat „Pe Argeș în jos“, „Călușandra“ sau „Praznic năprasnic“, dar dincolo de repertoriu, seara a fost un regal muzical, iar artiștii de pe scenă au fost răsplătiți cu aplauze sincere și o energie pozitivă rar întâlnită în spectacolele din zilele noastre. Desigur, s-a cântat și „Pisica neagră“ sau „Eșarfa în dar“ a lui Mircea Baniciu dar și hituri din era Phoenix, iar întreg echipajul Pasărea Rock (care i-a mai inclus dincolo de cei trei mușchetari și pe Nicu Patoi, Cosmin Croitoru și Narcis Tran-Korsar) a bifat un concert de nota zece.

În deschiderea primei seri au cântat Melting Dice și Dragoș Moldovan, iar manifestările prilejuite de Ziua Timișoarei continuă în Parcul Rozelor cu un concert Phaser și Smiley, în această seară (2 august) cu începere de la ora 20, cu intrarea liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.